Repères is een opleidingscentrum

Vzw Repères is sinds 1998 actief op het vlak van opleidingen in het domein van Gezondheidspromotie. De vzw is erkend door de Franse Gemeenschap en door AVIQ.

Onze opleidingen

Onze opleidingen zijn bedoeld voor al wie professioneel actief is op het vlak van welzijn, gezondheid, cultuur, huisvesting, kansarmoede, enz., zowel in de eerste als in de tweede lijn.
Naar onze opleidingen

Repères is een ondersteuningsdienst

Repères wil de actoren en de belangrijkste diensten voor Gezondheidspromotie ondersteunen en begeleiden via een methodologische en/of wetenschappelijke aanpak en een opleidingsprogramma.

Onze ondersteuningsdienst

In het kader van het nieuwe decreet Gezondheidspromotie dat de Franse Gemeenschapscommissie lanceerde in het Brussels Gewest, werd Repères aangeduid als ONDERSTEUNINGSDIENST inzake algemene OPLEIDINGEN en bijscholing.
Meer weten

Gezondheidspromotie

Vandaag meer dan ooit is gezondheidspromotie belangrijk. We moeten niet alleen zorg dragen voor onszelf, maar samen met de anderen nagaan welke factoren onze gezondheid bepalen. Onze vzw biedt al meer dan 20 jaar opleidingsruimten voor gezondheidsactoren die vaak in contact komen met een kwetsbaar publiek. Wij helpen hen om praktijken te ontwikkelen die het globale vermogen van hun publiek om zorg te dragen voor zichzelf verbeteren.

Vul uw gegevens in om op de hoogte te blijven

Schrijf u in om regelmatig informatie te ontvangen over ons opleidingsprogramma en blijf op de hoogte van onze activiteiten.